Upplev jakt

Följ med oss på fantastiska jakt och natur upplevelser

Vi arrangerar jakt för både dig som är helt nyexaminerad jägare och för dig som har jagat i många år. Vi har jakt som passar de flesta. Vi har tillgång till mycket fina jaktmarker både inom och utom Sverige. Vi kan även arrangera jakt efter ditt önskemål om ni är flera.

Vi bedriver olika typer av jakt och oftast med hund. Vi har mycket erfarna hundförare med hundar lämpliga för olika typer av jakt.

 

Älgjakt

Älgjakten i Sverige är nog förmodligen den jakt som är mest attraktiv. Vi har ett härlig team med mycket erfarna hundförare och hundar för alla typer av jakt. Vi kommer att publicera kommande jakter närmare älgjakt säsongen 2021. Vi har möjlighet att anordna deltagande i olika delar av landet. 

Första jakten efter Jägarexamen

Då många inte har möjlighet att direkt efter avslutad jägarexamen gå ut på jakt eller om du känner dig lite osäker så erbjuder vi en första jakt med handledare. Det är normalt en rådjursjakt. Vi driver fram viltet med hund så du får vara med om det också. Även om kursen jägarexamen tar hand om otroligt mycket teori så kan det ibland vara svårt att sätta det i sitt sammanhang. Vi lär dig här hur man kan tänka som jägare, skjuta säkert och förhoppningsvis skjuta ditt första byte. Om du ännu inte skaffat dig ett eget vapen så får du låna ett av oss, väl anpassat för dig.

Scroll to Top